Asia by Myself este un concept unic în Romania, prin care definim călătoria ideală în Asia.

O călătorie personalizată după dorințe, curiozități, priorități și buget. Asia by myself vă ajută să explorați cultura asiatică pe cont propriu sau alături de cei dragi, fiind ghidați pas cu pas de sutele de experiențele acumulate ale echipei noastre.

Încă de la prima întâlnire, fizică sau online, abordăm următoarea voastră călătorie într-o manieră personalizată. Suntem conștienți că fiecare dintre noi este diferit și că o călătorie în Asia creează așteptări diferite pentru fiecare.

Asia by Myself a plecat de la dorința noastră de a împărtăși tot ce-am trăit în Asia și în relație cu această cultură specială, asemănătoare dar totuși atât de diferite de la țară la țară. Chiar și experiențele noastre, ale echipei sunt diferite. De la mediul academic la cel artistic, trecând prin business și până la subcultură, ne completăm într-un mod armonios și profesional.

Asia by myself este un proiect demarat în 2023, inspirat din Japan by myself cu care am pornit timid în 2010, ambele proiecte fiind powered by Free Spirit Travel. Pe parcursul acestor ani ne-am bucurat împreună cu sute de turiști de călătoria în Japonia și asta ne-a făcut să realizam cât de unici suntem de fapt și cât de diferite ne sunt așteptările atunci când pășim pe un meleag nou.

Astfel am pornit cel de-al 2-lea proiect Asia by myself prin care să ajutăm călătorii să își organizeze vacanța de vis în țările Asiei. De data această venim cu idei de itinerarii pentru Bali, Thailanda, Laos, Cambodia, Vietnam, Singapore și lista se va mări în viitor. Așa că ne-am propus să găsim o cale prin care să oferim oamenilor exact ce își doresc, în cele mai mici detalii, pentru a putea profita la maximum de timpul petrecut pe acest continent.

 

Încredere

Este una din cele mai importante valori în Asia. Am învățat din cultura numeroaselor țări ce înseamnă loialitatea, cum se câștigă și cum se menține încrederea pe termen lung.

Pasiune

Un produs turistic unic și super-personalizat nu se poate realiza decât de către o echipă super-pasionată, atât de destinația propriu zisă, cât și de călătorii per general.

Tradiție

Atenția la detalii joacă un rol major în cultura tradițională asiatică, noi ne-am însușit asta și suntem pregătiți să împărtășim cu voi tot ce știm noi mai bine.

Experiență

Deținem experiența a zeci de călătorii în Asia, zeci de ani de activitate în consultanță turistică și o completăm perfect cu sute de ore de documentare.